ការស្រាវជ្រាវថ្មីមួយបានបង្ហាញថា ជាតិខ្លាញ់ក្នុងត្រី នឹងអាចជួយឲ្យអ្នកអាចកាត់់បន្ថយនូវការកើតជំងឺបេះដូង ជំងឺធុញថប់អារម្មណ៍ ជំងឺហឺត និងជាពិសេសគឺល្អចំពោះសុខភាពខួរក្បាល។ ការញ៉ាំត្រីជាប្រចាំ រួមទាំងអាហារដ៏ទៃទៀត ដែលមានជាតិអូមេហ្កា-៣ នឹងអាចការពារការធ្លាក់ចុះអន់ខ្សោយមុនអាយុនៃខួរក្បាល រួមទាំងបញ្ហានៃការចងចាំនៅពេលឈានដល់វ័យចំណាស់។
មនុស្សដែលមានកម្រិតជាតិអូមេហ្កា-៣ មានខួរក្បាលអន់ខ្សោយ ពោលគឺខួរក្បាលចាស់មុនអាយុ ដូច្នេះប្រសិនបើកើនជាតិអូមេហ្កា-៣ នោះខួរក្បាលរបស់យើងក៏ក្មេងជាងអាយុនោះដែរ។ ដើម្បីចេញជាលទ្ធផលនេះ ក្រុមអ្នកស្រាវជ្រាវ បានធ្វើការសិក្សាទៅលើមនុស្ស ១៦០០នាក់ ដែលមានអាយុស្ថិតក្នុងមជ្ឈឹមវ័យ៕

No comments:
Post a Comment