Saturday, September 15, 2012

អាហារ​អាំង ឃាតករ​ឈាម​ត្រជាក់​

ប្រសិនបើ​អ្នកជា​មនុស្ស​ម្នាក់​ដែល​ចូលចិត្ត​ទទួលទាន​អាហារ​អាំង​ក្រៀមៗ សូម​មើល​លទ្ធផល​នៃ​ការស្រាវជ្រាវ​ខាងក្រោម​នេះ​។​
​​លទ្ធផល​នៃ​ការស្រាវជ្រាវ​ចុងក្រោយ​បំផុត ដោយ​ក្រុម​អ្នកជំនាញ​បារាំង បាន​រកឃើញថា ការ​អាំង​អាហារ ២ ម៉ោង នឹងធ្វើ​ឲ្យ​កើត​សារធាតុ ដាយ​អុក​ស៊ីន ដែលជា​សារធាតុ​បង្ក​ឲ្យ​កើត​មហារីក​ក្នុង​បរិមាណ​ខ្ពស់ ស្មើនឹង​ជក់បារី រហូតដល់​ទៅ ២០០.០០០ ដើម​ឯណោះ ហើយ​នៅលើ​សាច់​អាំង ក៏​នៅមាន​ជាតិពុល​ផ្សេងៗ​ជាច្រើន​ទៀត ដែល​ធ្ងន់ធ្ងរ​បំផុត គឺ​សារធាតុ​ផ្សំ​អ៊ី​ដ្រូ​ការ​បោ​ន ដែលជា​ភ្នាក់ងារ​បង្កើត​កោសិកា​អាក្រក់ ជាហេតុ​នាំ​ឲ្យ​អ្នក​ដែល​ចូលចិត្ត​ទទួលទាន​សាច់​អាំង​ក្រៀមៗ ត្រូវ​ប្រឈម​នឹង​ជំងឺមហារីក​បាន​គ្រប់ពេលវេលា​៕​

No comments:

Post a Comment