លទ្ធផលនៃការស្រាវជ្រាវចុងក្រោយបំផុត ដោយក្រុមអ្នកជំនាញបារាំង បានរកឃើញថា ការអាំងអាហារ ២ ម៉ោង នឹងធ្វើឲ្យកើតសារធាតុ ដាយអុកស៊ីន ដែលជាសារធាតុបង្កឲ្យកើតមហារីកក្នុងបរិមាណខ្ពស់ ស្មើនឹងជក់បារី រហូតដល់ទៅ ២០០.០០០ ដើមឯណោះ ហើយនៅលើសាច់អាំង ក៏នៅមានជាតិពុលផ្សេងៗជាច្រើនទៀត ដែលធ្ងន់ធ្ងរបំផុត គឺសារធាតុផ្សំអ៊ីដ្រូការបោន ដែលជាភ្នាក់ងារបង្កើតកោសិកាអាក្រក់ ជាហេតុនាំឲ្យអ្នកដែលចូលចិត្តទទួលទានសាច់អាំងក្រៀមៗ ត្រូវប្រឈមនឹងជំងឺមហារីកបានគ្រប់ពេលវេលា៕

No comments:
Post a Comment